top of page

Business

Ik ga eerlijk zijn, ik was het eerst niet van plan. Maar onverwachts kwamen er een aantal business shoots op mijn pad, en hoe geweldig was dat om te doen?!

 

Ik heb er zo hard van genoten om onderneemsters te fotograferen terwijl ze bezig waren met hun passie. Stuk voor stuk krachtige, creatieve en bruisende persoonlijkheden, met een groot hart voor hun werk, dat moet vastgelegd worden! En daarvoor ben ik your woman!

 

Krachtige businessportretten, mooie detailfoto’s, professionele productfoto’s en ook nog wat actiefoto’s die het bedrijf en de persoon erachter goed weergeven, daar ga ik allemaal voor tijdens een business shoot!

 

Ik ben er 100% zeker van dat het een gigantische boost is voor je zelfvertrouwen als ondernemer en ook voor je bedrijf zelf, als je de buitenwereld professionele foto’s kan tonen.

 

Onderschat nooit de waarde van kwalitatieve beelden, voor je website, je sociale media, flyers, …!

 

Zo werk het!

 

Een bedrijf is heel persoonlijk, dus ik werk volledig op maat van jou en jouw dienst of producten. Dat kan natuurlijk alleen als ik weet wie je bent, waar je voor staat, wat jou drijft in je bedrijf en wat je wil uitstralen met de foto’s. Daarom plan ik voor elke business shoot een persoonlijk kennismakingsgesprek in (live of online).

 

De locatie of tijdsduur van de shoot staan niet vast, maar wat ik wél al kan zeggen, is dat ik graag creatieve en spontane beelden wil maken, met hier en daar een hoekske af. Zakelijk staat niet per se gelijk aan serieus, er mag ook gelachen worden in een losse sfeer. Dat trekt klanten ongetwijfeld extra aan!

 

Alle info, zoals mijn manier van werken, kledingadvies en hoe je je optimaal kan voorbereiden, vind je terug in mijn uitgebreide brochure. Aarzel dus niet om deze, gratis en geheel vrijblijvend, aan te vragen via de knop hieronder.

 

Na de shoot bewerk ik de foto’s volgens mijn stijl en 4 weken na de shoot krijg je een mail met de link naar jouw online galerij.

275 euro (excl. BTW)

  • (online) kennismakingsgesprek

  • 2 uur fotograferen

  • 20 foto’s in HR

  • Niet inbegrepen: locatiehuur

  • Reiskosten: Voor alle afstanden buiten een straal van 20 km van Nederhasselt: €0,45/km.

Boek nu !

Extra korting voor wie in hetzelfde jaar meerdere business shoots boekt:

  • ·     2de shoot: 15% korting

  • ·     3de shoot: 25% korting

  • ·     Meer shoots: 35% korting

Annelien klikt
bottom of page